MG Produkt Kft - gabona és műtrágya kereskedelem
H-7400 Kaposvár, Anna u. 8.
+36 82/511-715
HU / EN

Gabonakereskedelem

Az MG Produkt Kft. alapítás óta kaposvári székhelyű cég, mely több mint másfél évtizede foglalkozik mezőgazdasági terménykereskedelemmel. Partnereink elégedettségét a stabil és folyamatosan fejlődő felvásárlási, logisztikai és értékesítési rendszerünk biztosítja melynek köszönhetően a termények kifizetéséről és elszállításáról gyorsan és rugalmasan gondoskodik a vállalat.

Az MG Produkt Kft. az ország egyik meghatározó gabonakereskedő cége, mely ugyan az egész ország területén foglalkozik a különböző termények felvásárlásával (kukorica, búza, tritikálé, napraforgó, árpa, repce, szója, stb.), de jellemző felvásárlási területe a dél-dunántúli térség.

Előnyös gazdaságföldrajzi elhelyezkedésünk lehetővé teszik, hogy mind közúton, mind vasúton, mind folyami hajózás segítségével könnyedén elérjük belföldi és külföldi partnereinket egyaránt. Belföldön elsősorban malmoknak, takarmánygyártó üzemeknek és olajos magvakat feldolgozó üzemeknek szállítunk. Az exportált termékeink legfőbb célpiacai Olaszország, Szlovénia, Horvátország, Svájc és Románia.

Kapcsolat:

Varga István
logisztikus, gabonakereskedő
istvan.varga@mgprodukt.hu
+36 30 396 4455
Háncs Zoltán
gabonakereskedő
zoltan.hancs@mgprodukt.hu
+36 30 630 3330
Szerb Bence
gabonakereskedő és értékesítő
bence.szerb@mgprodukt.hu
+36 20 253 1210
Varga Szabolcs
gabonakereskedő, műtrágya kereskedő
szabolcs.varga@mgprodukt.hu
+36 20 406 7796